LADDBOXAR


Ladda smart i hemmet

Vi erbjuder laddboxar och installation av dessa som passar era behov. Laddboxen kan monteras både på väggar eller på ett stativ. Vi ser till att er laddbox har de funktioner och tillämpningar som gör att ni kan känna er säkra med att genomföra laddningar på enkelt och klimatmedvetet vis.

 

Med det nya gröna skatteavdraget så kan vi göra ett 50% avdrag på laddboxar—ett perfekt tillfälle för dig att uppgradera ditt hem! Kontakta oss idag så hjälper vi er hitta en lösning som passar er.


10 x
Snabbladdning

Med Easee Charge kan du ladda upp till 10X snabbare än i ett vanligt uttag. Den laddar så snabbt det är möjligt utifrån tillgänglig kapacitet och ger dig alltid högsta laddeffekt på ett säkert sätt.

101 st
Lastbalansering

Easee möjliggör lastbalansering av upp till 101 laddboxar per grupp, både online och offline. För större anläggningar finns behov för WI-FI flr 100% offline-garanti.

22 kW
Full av kraft

Laddboxen stödjer laddning för både 1- och 3-fas och en laddeffekt 22 kW. Den anpassar sig helt till din bils behov. Den har en typ 2 standard laddkontakt. Med en Easee laddbox erbjuds du möjligheten att börja med 1 laddare och kan sedan enkelt vid behov utöka med 1 eller 2 laddare till. 

4 G
Internet tillgång

Alla Easee Charge laddboxar är anslutna till internet med integrerad 4G. Om du köper en Easee Home laddbox nu får du ett kostnadsfritt 4G-abonnemang 2020. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att inte ha wifi-täckning i ditt garage. 

24 /7
Alltid uppdaterad

Laddboxen uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. Easee upptäcker om det finns problem med din laddbox och utför proaktivt underhåll. På så sättet kan du alltid känna dig trygg med ditt köp då du köpt en säker och framtidssäker produkt.

69 %
Mindre

Easee Charge är 69% mindre och lättare än de flesta andra laddarne på marknaden, med liknande funktionalitet. Den väger bara 1,5 kg! Det innebär att du köper en Easee Charge laddbox bidrar du att sparar miljön minst 4 kilo koppar och plast.TEKNISK SPECIFIKATION

Generellt

Mått (mm): H256 x B193 x D106
Drifttemperatur: -30°C til +40°C
Vikt: 1,5 kg
 

Laddning

Laddeffekt: 1.4 – 22 kW
6A 1-fas – 32A 3-fas (justeras automatiskt
i förhållande till tillgänglig effekt)
Upp till 7,36kW vid 32A 1-fas
Upp till 22kW vid 32A 3-fas (TN net)
Antal faser: 1 och 3 (dynamiskt)
Laddkontakt: Typ 2, hona (EC 62196-2)
Spänning: 230V / 400V AC (+-10%)
Avancerad lastfördelning
Upp till 101 laddare i samma grupp
Automatiskt låsning av laddkabel
Inbyggd energimätare

 

Kommunikation

Inbyggd 4G/GPRS
Uppkoppling via WiFi 2,4 GHz b/g/n
Styr din laddning med Easee-appen
RFID / NFC-läsare
OCPP 1.6 via Easee API

Sensorer och indikatorer
Ljuslist som indikerar laddarens status
Touch-knapp för konfigurering av laddaren
Sensor för reglering av ljusstyrka
Temperatursensorer i alla huvudkontakter
 

Säkerhet
Inbyggd jordfelsbrytare Typ-B (30mA AC / 6mA DC)
Kapslingsgrad: IP54 (elektronikk-modulen)
Slagfasthet: IK10
Brandklass: UL94
UV beständig

Intresserad av det nya gröna skatteavdraget?